Hva er Jord og Mikrobeforserker?

Hva er Jord og Mikrobeforserker?

Jord og Mikrobeforserker

Vår Jord & Mikrobeforserker ble designet med pottemiks i tankene. En kombinasjon av vermikompost og Biokull, hensikten er å blåse nytt liv inn i potteblandingene dine ved å tilsette millioner av gode mikrober og soppceller i blandingen, som bidra til å forbedre jordstrukturen og hjelpe til med næringsovergang til planten ved å bryte ned organisk materiale. Disse mikrobene kan danne symbiotiske forhold med plantene dine, mate planten ved å omdanne og lagre næringsstoffer som planten kan få tilgang til. Planter vil faktisk avlede energi til rotsonene sine for å mate mikrobene og bidra til å forlenge levetiden til dette forholdet.

Biokullet går videre og gir ideelle forhold for mikrobielt liv, samt hjelper til med å filtrere toksisiteter fra jorda og øke vannretensjonen.Vermikompost

Og dette er på ingen måte begrenset til dine innendørs planter. Hvis du legger til hagebedene dine eller snur gjennom jorden før planting, øker det mikrobielle innholdet i hagebedene dine og skaper en rik humus full av liv. Organisk materiale som dødt løvverk vil brytes ned raskere, og planter vil ha mer effektiv tilgang til næringsstoffer.

Denne raske nedbrytningen av organisk materiale kan også brukes på komposten din, noe som betyr at husholdningsavfallet ditt er klart raskere.

Når du skal bruke Jord & Mikrobeforserker?

  • Ved ompotting – legg til i en rasjon på opptil 1:10, så for hver 10 deler potteblanding blandes gjennom 1 del Jord og Mikrobeforserker.

 

  • Når du henter hjem nye planter - hvis du ikke har tid til å ompotte når du først tar med en ny plante hjem, eller du bare ikke har en god innendørsblanding klar, kan du tilsette 1-2 ts Jord & Mikrobeforserker rundt rotklumpen. Dette vil hjelpe med å sette opp planten din mens du gjør deg klar for en ompottingsøkt senere.
Tilbage til blog